Banoffee Cheesecake Cupcakes
stap voor stap bakken

Bereidingstijd: ongeveer 40 minuten

Hulp nodig tijdens het bakken?

Hulp nodig tijdens het bakken? Raadpleeg onze FAQ.

FAQ

Stap 1

Verwarm de oven voor

Oventemperatuur:
Elektrische oven: 175°C
Heteluchtoven: 170°C
Inclusief: Midden

Stap 2

Maak de cupcakes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de cupcakes goed afkoelen.

Stap 3

Hoe maak je cheesecake topping?
Maak het Glazuur Wit zacht door het enkele minuten in warm water te leggen. Mix vervolgens het glazuur, de MonChou zacht & luchtig of roomkaas, de zachte boter en het vanille aroma door elkaar met behulp van een mixer. Meng ca. 1 minuut tot je een stevige cheesecake topping krijgt.

Stap 4

Rozet spuiten
Doe het kartelspuitmondje in de spuitzak en vul de zak met de cheesecake topping. Druk de zak zachtjes aan en spuit vanuit het midden mooie rozetten op de cupcakes. Leg op iedere cupcake 2 plakjes banaan en decoreer de banoffee cupcakes met karamelsaus. 

tipGebruik de nieuwe Eetbare vormpjes van Dr. Oetker!

Trots op het resultaat?

upload je foto

Om jouw bezoek nog toegankelijker en persoonlijker te maken, gebruiken Dr. Oetker Nederland B.V. en Koopmans B.V. op al hun domeinen cookies. De cookies worden gebruikt voor het analyseren en verbeteren van de websites en sociale media, om er voor te zorgen dat aan jouw relevante informatie of andere interessante content wordt getoond. Wil je meer weten over deze cookies, klik op Meer informatie. Door verder te gaan op de website of door op toestemming te klikken, geef je aan toestemming te geven voor het gebruik van cookies op onze websites en ondubbelzinnige/uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.