Aardbeien-Choco Kwarktaart
stap voor stap bakken

Deze kwarktaart maak je met aardbeiensaus en een knapperig chocolaagje. Verrassend lekker en in no-time gemaakt!

Bereidingstijd: ongeveer 15 minuten

Hulp nodig tijdens het bakken?

Hulp nodig tijdens het bakken? Raadpleeg onze FAQ.

FAQ

Stap 1

De kruimelbodem maken:
Bereid de taartbodem volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smelt het Chocoglazuur volgens de aanwijzingen op het zakje. Bestrijk de bodem gelijkmatig met glazuur en laat de glazuur hard worden, door de bodem even in de koelkast te zetten.

Stap 2

Springvorm vullen met kwarktaart:
Volg de bereidingswijze voor 'taart bereiden' op de verpakking van de kwarktaart. Schenk het taartmengsel op de bodem en strijk het glad. Laat de kwarktaart twee uur opstijven in de koelkast.

Stap 3

Decoreren:
Haal de kwarktaart uit de koelkast. Spuit een laagje aardbeiensaus op de kwarktaart. Versier hem met verse aardbeien.

tipDecoreer de taart met chocoladevlokken

Trots op het resultaat?

upload je foto

Om jouw bezoek nog toegankelijker en persoonlijker te maken, gebruiken Dr. Oetker Nederland B.V. en Koopmans B.V. op al hun domeinen cookies. De cookies worden gebruikt voor het analyseren en verbeteren van de websites en sociale media, om er voor te zorgen dat aan jouw relevante informatie of andere interessante content wordt getoond. Wil je meer weten over deze cookies, klik op Meer informatie. Door verder te gaan op de website of door op toestemming te klikken, geef je aan toestemming te geven voor het gebruik van cookies op onze websites en ondubbelzinnige/uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.