Ingrediënten Naked Red Velvet Cake
(16 - 20 taartpunten)

Hulp nodig tijdens het bakken?

Hulp nodig tijdens het bakken? Raadpleeg onze FAQ.

FAQ

Print dit boodschappenlijstje

  • Voor de Red Velvet taart:
  • 2 pakken Dr. Oetker Verwen Red Velvet Cake
  • 4 eieren
  • 200 ml slagroom
  • Voor de topping:
  • 300 ml slagroom
  • 200 g MonChou
  • Voor de frambozenmousse:
  • 150 g frambozen (75 g voor mousse en 75 g voor decoratie)
  • 2 el frambozenjam
  • 40 g basterdsuiker (witte)
  • 250 ml slagroom
  • 1 zakje Dr. Oetker Vanillesuiker
  • 3 blaadjes Dr. Oetker Gelatine
  • Extra nodig:
  • mixer met garden
  • steelpan
  • 2 spuitzakken
  • bord
  • kom
  • Extra touch:
  • 1 zakje Dr. Oetker Glazuur Roze

Om jouw bezoek nog toegankelijker en persoonlijker te maken, gebruiken Dr. Oetker Nederland B.V. en Koopmans B.V. op al hun domeinen cookies. De cookies worden gebruikt voor het analyseren en verbeteren van de websites en sociale media, om er voor te zorgen dat aan jouw relevante informatie of andere interessante content wordt getoond. Wil je meer weten over deze cookies, klik op Meer informatie. Door verder te gaan op de website of door op toestemming te klikken, geef je aan toestemming te geven voor het gebruik van cookies op onze websites en ondubbelzinnige/uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.