Hulp nodig bij het bakken?
Naked Red Velvet Cake

Wat is een Red Velvet Cake?

Red Velvet Cake is een traditionele Amerikaanse taart die bijzonder is door de combinatie van de mooie rode kleur met een witte topping. Van oorsprong komt Red Velvet Cake uit de zuidelijke staten van Amerika, maar de taart is beroemd geworden door het recepten van de patissiers van het gerenommeerd Waldorf Astoria hotel in New York.

Kan ik Monchou vervangen door een ander ingrediënt?

MonChou kan worden vervangen door roomkaas of zuivelspread (light).

Hoe lang kun je de taart bewaren?

Bewaar de Red Velvet Cake maximaal 2 dagen in de koelkast. Verpak de taart in plastic folie of een afgesloten plasticzak. 

Hoe voorkom ik dat mijn beslag gaat stuiven in mijn beslagkom?

Doe de mix, de slagroom en de eieren samen in de kom. Roer met een lepel of met de mixer die uit staat de massa goed door elkaar. Zo voorkom je stuiven.

Om jouw bezoek nog toegankelijker en persoonlijker te maken, gebruiken Dr. Oetker Nederland B.V. en Koopmans B.V. op al hun domeinen cookies. De cookies worden gebruikt voor het analyseren en verbeteren van de websites en sociale media, om er voor te zorgen dat aan jouw relevante informatie of andere interessante content wordt getoond. Wil je meer weten over deze cookies, klik op Meer informatie. Door verder te gaan op de website of door op toestemming te klikken, geef je aan toestemming te geven voor het gebruik van cookies op onze websites en ondubbelzinnige/uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.